marți, 28 iunie 2011

Plictis, plictis, plictis...






"Tatal nostru, care ne esti in Cerurile astea innorate.
 Vie Imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in Cer, asa si pe Pamant.
 Voiosia noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi,
 Si ne iarta noua chiftelutele noastre, precum si noi iertam bazaconiile altora.
 Si nu ne duce-n plictiseala ambulanta, ci ne izbaveste de toti cocalarii si toate pitzipoancele de pe sticla.
AMIN !!! "


Sfinte Pitpalac, o plictiseala de asemenea proportii n-am mai intalnit de pe vremea cand se lua curentul si semnalul la TV foarte des, pe cand "vedete" ca Flooooriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin Caaaaaaliiiiiineeeeeeescuuuuuuuuuuu sau actualul cantaret si ex-prezentator de emisiuni, Horia Brenciu - poreclit in limba latina "Horianus Brenciucius" - ne "incantau" - din nefericire - ochisorii cu emisiuni ca "Retrospectiva Zilei" sau "Gong Show".
Ma rog, am facut cateva comparatii mai putin de ras, ci mai mult de plans de disperare ca televiziunea romana a devenit una de "cacautza" - ca sa cenzurez cuvantul cel scarbos. :D :))))) [ Singura exceptie de la aceasta eticheta este "Cronica carcotasilor", la care chiar rad cu pofta si ma distrez la maxim - insa acum au intrat in vacanta. Uuuaaaahhhh!!!! :(((( ]

Intrebare: Exista solutii pentru eliminearea plictiselii?
Raspuns: DA si NU.

Mda, este surprinzator raspunsul, insa este adevarat: pe de-o parte exista solutii, dar pe de alta parte, nu exista.
Am ales sa va spun de ce nu exista solutii.

NU exista solutii pentru eliminarea plictiselii deoarece:
1. afara ploua de zici ca Dumnezeu a dat drumul la robinetul cu apa pe viteza mega-turbo;
2. nu am niciun sortiment de ciocolata in bufetul din bucatarie, intrucat am "halit" toata ciocolata zilele trecute ca o "vitzica";
3. mama a gatit ciorba de fasole verde [ WTF ?!?!?! ] - felul de mancare pe care-l urasc si-l detest cel mai mult de pe planeta asta;
4. la TV sunt difuzate programe - cel putin pe ziua de azi - de toata jena. Boring, stupid !!!!
5. pe celebrul si mult prea cunoscutul Yahoo Messenger, majoritatea celor din lista mea sunt ba cu Idle, ba cu Busy, ba cu DND [ unii si cu DNFD \m/ =)))) ], unii chiar si cu statusuri de-ti vine sa-ti pui mainile in podoaba capilara si sa razi cu lacrimi, sau s-o iei la fuga prin paduri / munti / dealuri / campii / lunci / delte, etc.
Iata cateva exemple [ nu public ID-urile lor, ci doar nickname-urile ce le au afisate in momentul de fata ]:

Iuliann the_one : "Rup soseaua in 2 cu 80 la ora :D vb mai tz cand revin de pe drumuri..."
Draga Iulian "Unicul" - ma cam indoiesc de acest statut, intrucat nu esti singurul din tara asta inregistrat pe certificatul de nastere si botezat cu acelasi prenume - nu-mi ramane decat sa-ti urez calatorie sprancenata si sa-ti dau cateva mici sfaturi: lasa deoparte ruptul soselelor in doua, caci cine stie cand te trezesti cu vreo patrula de politie la kilometrul X care te opreste si-ti lipeste pe frunte hartiuta fermecata cu amenda ce trebuie platita pentru depasirea limitei vitezei legale. Sau mai exista si varianta a doua: te trezesti ca te pune domn` primar general Oprescu [ stiu ca esti din Bucuresti :D ] sa-i asfaltezi soselele deteriorate.  =))))))))
Pakos_Te : "Pazea ca vine satra... :)) "
 Pai mah, pacoste ce esti, trebuia sa ne fi anuntat cu hat-haaaat timp in urma [ vreo noispe secole aproximativ :))))) ] ca urmeaza sa se declanseze invazia tuciuriilor in tara. Ai cam ramas in urma cu stirile de actualitate: noi deja suntem innecati - si nu numai noi, ci si dragii si scumpii nostri vecini din U.E. - in furturile si toate infractiunile rromilor [ NOTA BENE: Sa nu interpretati gresit ceea ce am scris. Nu doresc deloc sa incurajez rasismul, insa am vrut sa confer o nota de amuzament postarii. ].  =)))))
Emil : "Dont`t worry. Be heppy."
Draga Emile, sunt atat de trista ca nu esti chiar tu Emil Constantinescu. Ai fi putut...aaa pardon...POTI sa te iei de manuta cu `Nea Nelu Iliescu si sa aterizati impreuna cu avionul fix la Casa Alba, unde sa-i cantati lui Osama...aaa pardon...OBAMA imnul U.S.A. Nu de alta, dar va completati unul pe celalalt, ca uleiul incins cu apa: el cu pronuntia, tu cu scrisul. =))))))

Satula sa mai balivernez, voi incheia aceasta postare, in mod apoteotic, cu o urare asa, ca de Criza [ aka Crizantema celor de la "Divertis" =)))) ] de care nu am scapat: SA TRAITI BINE CA SA PLATITI LA GREU !!! =))))))
xoxoxo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu