sâmbătă, 17 septembrie 2011

O noua poveste care m-a cucerit :X


Hello guys. I am so excited. Ieri de dimineata, o prietena de-a mea mi-a recomandat sa ma uit la un serial recent descoperit de ea. I-am ascultat sfatul si m-am uitat. Iar rezultatul a fost foarte placut: nu ma mai pot satura de acest serial. Am reusit sa ma uit la primele 8 episoade pana acum si pot sa va spun ca merita sa va uitati la el. Actiunea este bestiala!  :X:X Ca sa nu mai spun de scenele dintre eroina principala a filmului - Bo Jones, sucub - si misteriorul si sexosul varcolac Dyson, care sunt mega HOT!  =P~
Si, ca sa fiu sigura ca raman cu gandul impacat ca v-am "corupt" totalmente sa va uitati la acest serial, am pregatit mai jos cateva postere promotionale ale filmului, un trailer si o scurta descriere a povestii.
Vizionare placuta !  xoxoxo

"Serialul se concentreaza asupra lui Bo Jones, o fiinta supranaturala numita succubus, care se hraneste cu energia vitala a oamenilor, uneori cu un deznodamant fatal. Bo a fost crescuta de o familie de oameni, fara sa stie despre originea ei de zana, si a fost invatata ca sexul este malefic. Bo isi descopera puterile dupa o relatie sexuala traumatizanta, fuge de acasa si devine independenta, "hranindu-se" oricand dorinta devine coplesitoare. Ea ajunge sa fie capturata de neamul zanelor, care ii dezvaluie adevarul despre natura ei. Este obligata sa aleaga o tabara, a binelui sau a raului. Insa ea alege sa isi paraseasca fratii, sa fie de partea oamenilor si se intovaraseste cu o fata pe care o salveaza dintr-un atac, pornind impreuna in cautarea mamei sale adevarate."













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu